IRIS Kindcentrum Oranje biedt peuteropvang aan op dinsdag en donderdag, van 8.15 tot 12.15 uur. Opvang is enkel mogelijk op beide dagen.

Spelen in het groen

Doordat deze locatie kleinschalig is, kunnen we nóg meer aandacht schenken aan ieder kind. De omgeving is landelijk en prachtig groen. Dat nodigt uit tot proberen, ontdekken en al spelend leren. Op het schoolplein kunnen de peuters hun energie goed kwijt, en in de zandbak worden de heerlijkste taartjes gebakken. Voor nog meer speelplezier is er een speellokaal en we gaan ook soms naar de speeltuin in het dorp.

Uitdagende activiteiten

Bij de peuteropvang doen we samen allerlei uitdagende activiteiten, altijd rondom een bepaald thema. Dit is voor de kinderen herkenbaar en interessant, en ze leren er op een leuke manier enorm veel van. Het thema kan bijvoorbeeld zijn: zomer. Dan bekijken we boekjes over de zomer, praten we over de vakantie, zingen we vrolijke liedjes en knutselen we fraaie zomertaferelen. Hierna komt er weer een ander thema, en doen we weer andere gezellige dingen. Telkens weer spelen we in op de nieuwsgierigheid en interesses van jouw kind. Zo dagen we jouw kind uit in zijn of haar ontwikkeling.

Kindcentrum
IRIS Kindcentrum Oranje is kleinschalig en gezellig. Het voelt hier als een huiskamer, de sfeer is gemoedelijk. De kinderen kennen elkaar goed, spelen samen en doen enthousiast mee aan activiteiten.


Kiezen voor IKC Oranje

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over.

Kom je een keer
bij ons kijken?